EDUCACIÓ AMBIENTAL

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental presenta un any més el Programa d’Educació Ambiental, que recull la proposta d’activitats gratuïtes per a Educació infantil, primària i secundària que oferim pel curs 2019-2020 pels centres educatius de la comarca. El curs 2018-2019, més de 17.600 alumnes van participar a un total de 623 activitats.

Creiem que l’educació ambiental és una forma d’aprenentatge continu per prendre consciència del medi ambient i aprendre els coneixements, els valors i l’experiència per actuar en la resolució dels problemes ambientals presents i futurs. Les activitats que plantegem volen donar eines per abordar qüestions cabdals com la gestió dels residus, el malbaratament alimentari o la cura del nostre entorn.

Sota aquestes premisses us proposem activitats gratuïtes que aborden la gestió dels residus i la sostenibilitat. Es tracta de 12 propostes adaptades per als diferents cicles educatius que tenen lloc a l’escola o a les plantes de tractament.

Després de l’èxit assolit amb l’activitat de l’Escape Room sobre els residus,  tornem a oferir aquesta activitat, en la qual es prioritzaran les peticions d’escoles que encara no l’hagin acollit. Com a novetat, proposem dues activitats: la visita virtual al Centre de Tractament de Residus amb ulleres 3D amb l’activitat “No reciclar en realitat virtual” i l’exposició “Un planeta plastificat”, on es fa un recorregut per l’origen, ús i la importància de limitar el plàstic i l’alumnat ha de respondre un petit test.

Podeu consultar totes les activitats a la guia educativa i fer la reserva a través del llistat que trobareu a continuació.

Presentación2

Start typing and press Enter to search