EDUCACIÓ AMBIENTAL

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental presenta un any més el Programa d’Educació Ambiental, que recull la proposta d’activitats gratuïtes per a Educació infantil, primària i secundària que oferim pel curs 2018-2019 pels centres educatius de la comarca. El curs 207-2018, més de 8.900 alumnes van participrt a un total de 237 activitats.

Creiem que l’educació ambiental és una forma d’aprenentatge continu per prendre consciència del medi ambient i aprendre els coneixements, els valors i l’experiència per actuar en la resolució dels problemes ambientals presents i futurs. Les activitats que plantegem volen donar eines per abordar qüestions cabdals com la gestió dels residus, el malbaratament alimentari o la cura del nostre entorn.

Com a novetat per aquest any podreu trobar una activitat d’Escape Room relacionada amb el món dels residus i en la qual l’alumnat ha de superar un seguit de proves per aconseguir “escapar” aportant solucions pel futur del planeta. Enguany també s’ha inclòs el Concurs de vídeos sobre malbaratament i aprofitament alimentari on podeu explicar-nos, a través d’un petit treball audiovisual, què fan els i les alumnes a l’escola o a casa per evitar el malbaratament alimentari. El premi del concurs serà un embolcall per l’esmorzar per als alumnes dels grup-classe participants.

Podeu consultar totes les activitats a la guia educativa i fer la reserva a través del llistat que trobareu a continuació.

Banner-El-Menjar-352x194-px_v1
taller sabo
aprenem-compostarbasesom
visites escoles
Banner-Missio-Residus-352x194-px_v1
aprenem-compostarbaseseguim
Presentación2
deixalleria
practica biogas
aprenem-compostarbasepassem